Menu Sluiten

Schroder Watersport Amsterdam

Over ons

Schröder Watersport, sinds 2007 actief in de watersport, heeft per 2019 een geweldig nieuwe vestiging in Amsterdam Noord. Ruim 2500m2 sloepen, consoleboten, buitenboordmotoren en watersportaccessoires, met nog eens ruim 1500m2 werkplaats en stalling.

Met de opening van onze nieuwe vestiging in Amsterdam Noord zijn wij Honda, Mercury en Torqueedo buitenboordmotoren dealer geworden voor Amsterdam. Met deze 2 topmerken kunnen wij alle boten voorzien van een stille en betrouwbare krachtbron.  

Naast de verkoop doen wij ook onderhoud en reparaties aan buitenboordmotoren en boten.

Komt u langs in een van onze winkels?
Amsterdam, Netwerkweg 12 (NDSM gebied)
Volendam, Pieterman 10 (Jachthaven Marina Volendam)

Buitenboordmotoren

In Amsterdam hebben wij de dealerschappen van Honda en Mercury buitenboordmotoren. Of u nou kiest voor de innovatieve motoren van Mercury of de zeer betrouwbare motoren van Honda, wij kunnen ze leveren vanaf 2,3 PK tot maar liefst 400 PK!
In onze werkplaats staan de medewerkers klaar om uw boot te voorzien van de beste motoren en natuurlijk ook voor een servicebeurt, bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een ander merk? Geen probleem voor onze jongens!

Wilt u accessoires laten inbouwen of nakijken? Van bekerhouder, navigatielamp, audiosysteem, plotter tot complete refit, alles is mogelijk.

Occasions

De Oud Huijzer 616 is de jongste in de familie. Deze prachtige tender heeft een sportieve uitstraling.De boot heeft een volle boeg, een nette stootlijst en daarboven een moderne kabelaring die de lijnen fraai accentueert.

Oud Huijzer 616 Tender

Vraagprijs €15.695

Deze Oud Huijzer 700 Tender biedt u echt veel binnen-ruimte, comfort en veiligheid door de hoge gangboorden en in de kuip is het heerlijk vertoeven. De buitenboordmotor wordt in de bun geplaatst, zodat u deze niet ziet en ook bijna niet hoort.

Oud Huijzer 700 Tender

Vraagprijs €19.950